Hem » Köp bitcoin » Bitcoin över $7000 igen

Bitcoin gick upp mest plus för första gången på på fyra veckor på onsdagen, vilket bekräftade en kortvarig prisuppgång och öppnar dörrar för ett motståndstest på 7 800 dollar.

Bitcoin avslutade på 7 588 USD på Bitstamp, vilket motsvarade en 5,15 procentig vinst på det dagliga öppningspriset på 7 168 $. Det är den största prisuppgången på en dag sedan 26. oktober. Den dagen steg BTC med 6,81 procent och låg över 10 300 USD.

Onsdagens vinst ser mer imponerande ut om vi tar hänsyn till avslaget till lägre priser under den europeiska handelstiden. Priserna hade sjunkit till 6 850 dollar, men omvandlades snabbt och bitcoin avslutade dagen optimistiskt.

Ännu viktigare är att BTC aktiverade dubbla hausseartade signaler på intradaglistorna med ett övertygande drag över 7 400 USD och kan fortsätta att dra in bud på kort sikt.

4-timmars diagram

Både en uppåtriktad brytning av den fallande trendlinjen och omvända huvud-och-axlar-utbrott indikerar att vägen med minst motstånd är mot den högre sidan.

Det anses vara ett kraftfullt hausseartat reverseringsmönster om det verkar efter ett betydande prisfall, vilket är fallet här.

Det hausseartade reverseringsmönstret har skapat utrymme för en rally till $ 8 200 (målet enligt den uppmätta rörelsemetoden).

På vägen högre kan paret möta motstånd på $ 7 800 $ (horisontell linje) och det fallande 100-ljus genomsnittet, för närvarande på $ 7 936.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − fem =