Hem » Nyheter » Bitfinex lanserar LEO token

Cryptohandelsbolaget Bitfinex kommer lista sin nya handelstoken, LEO, på måndag efter att enligt uppgifter ha höjt sitt erbjudande med 1 billion USD från ursprungspriset.

I ett uttalande i fredags meddelade Bitfinex att tokenet, vars hela namn är UNUS SED Leo, kommer listas på deras egen platform och vara handelsbart mot bitcoin, USD, tether stablecoin, ether och EOS. Tidigare ryktades det att företaget övervägde att ha rea på tokens förra månaden för att kompensera för ett underskott på 805 miljoner USD.

Företagets chief technology officer, Paolo Ardino, sade nyligen att Bitfinex hade stängs 1 miljard USD förra veckan, efter att ha mottagit investeringar på mellan 1 miljon och 100 miljoner USD.

Det stod inte genast klart vem som egentligen hade investerat, men i fredags meddelade Bitfinex att man salt 100 % av dess tokens, och i gengäld fått 1 miljard i USDT.

”Det överväldigande gensvaret och ändamålsenliga utförandet av rean representerar en ny milstolpe för Bitfinex och hela blockkedjecommunityt,” stod att läsa i inlägget. Man lade också till:

”Förutom vår passion kring att bringa en så stark och ojämförelsebar token till hjärtat av vårt community är Bitfinex-teamet fortfarande dedikerade att fortsätta utveckla infrastrukturen för vår industri i stort.”

Bitfinex sager I sina white papers att man kommer köpa tillbaka en del av tokensen varje månad, baserat på sin månatliga avkastning, alternativt när de åter får tillgång till Crypto Capitals tillgångar. The New York Attorney General’s office avslöjade att Bitfinex förlorat tillgång till Crypto Capitals tillgångar I april, trots att företaget sags ha kunnat uppvisa motstridiga uppgifter angående varför. Bitfinex sags ha fått sina tillgångar frysta av myndigheter I USA, Polen och Portugal, men ska enligt uppgift arbeta på att få tillbaka dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sexton − elva =