Hem » Uncategorized » Jämför handelsplatser och köp Bitcoin till lägst avgifter

Funderar du på att köpa Bitcoin eller någon annan kryptovaluta? I så fall finns det många handelsplatser att välja mellan. Det finns många faktorer att jämföra när du ska välja bäst handelsplats i Sverige. Framförallt kan avgiften variera mycket!

Den första frågan du ska ställa dig är vilken betalningsmetod du vill använda. Nästan alla handelsplatser erbjuder vanlig banköverföring och Mastercard/VISA. Men det finns även webbplatser som låter dig köpa bitcoin med swish (även om det är betydligt dyrare).

Vilken typ av handelsplats passar mig?

Sedan finns det ”renodlade” handelsplatser för kryptovalutor som bara accepterar insättningar med kryptovaluta. Men detta är för användare som vill handla mindre kryptovalutor på marknaden. Med andra ord, alternativ till bitcoin (även kallat ”altcoins”).

Men vi förutsätter att du vill köpa Bitcoin. Det betyder att du vill öppna konto på en handelsplats med god likviditet för bitcoin. Men den ska naturligtvis också vara användarvänlig och säker. Det låter väl självklart? Man kan tycka det men gång på gång dyker det upp företag som inte har en säker handelsplats.

Kryptomarknaden är en djungel

Marknaden för kryptovalutor är en djungel. Det finns inte bara många webbplatser där du kan köpa bitcoin och kryptovalutor. Utan det lanseras och stängs ner handelsplatser med jämna mellanrum.

Det är lätt att välja fel handelsplats. Eller snarare, det är lätt att välja en handelsplats som inte är säker eller har dyra avgifter. Det vill vi hjälpa dig att undvika!

Jämför handelsplatser innan du köper Bitcoin

Av den anledningen bör du jämföra handelsplatser innan du ska köpa kryptovalutor. Vi rekommenderar ett besök hos CryptoRunner vilket är Sveriges största sajt om kryptovalutor. Där kan du enkelt jämföra alla handelsplatser och välja den som passar dig bäst. Tänk på detta innan du ska köpa bitcoin! På lång sikt kan du spara mycket tid och pengar med att jämföra handelsplatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 + 18 =