Hem » Nyheter » Svensk blockchain podcast ”What the Block”

Ny färsk svensk Podcast ”What The Block” med fokus på Blockchain i Asien släpps av två Blockchain entusiaster

Blockchain och kryptovalutor har varit en buzzword de senaste åren med Bitcoinpriser som har stigit och fallit med flera tusen dollar. Trots dess hype så är det väldigt få som faktiskt förstår vad Blockchain är och dess potential inom flertal områden. Magnus Dettmar och Olle Falkenäng som båda jobbar för Blockchainföretag i Shanghai vill ändra på detta med lanseringen av podden ”What The Block”.
”Vi tyckte att det fattades en bra plattform för svenskar att lära sig om Blockchain och Krypto, två ämnen som kommer att bli större och större med åren. Asien och framförallt Kina är den hetaste platsen att följa de nya trenderna och tekniska utvecklingen inom Blockchain. I och med vi båda jobbar för två Blockchainföretag i Kina så tänkte vi att vi kan ju vara den bryggan till de svenska lyssnarna, säger Magnus Dettmar.”

Magnus Dettmar som tidigare jobbade på Deloitte i Sverige är ansvarig för affärsutvecklingen av ett av de största Blockchainföretagen, Metaverse. Olle Falkenäng jobbade tidigare på IBM, är nu marknadschef för ett nytt Blockchainföretag, DBX.

Målet är att programmen ska inspirera och öppna upp intresset om Blockchain i Sverige med roliga och spännande ämnen som är enkla att till sig.
”Vi vill gå in på djupet vad Blockchain är och diskutera hur det kommer att kunna användas i alla möjliga scenarios och industrier. De flesta bloggar och nyhetssidor är antingen alldeles för tekniska eller bara diskuterar om Bitcoin, vilket är en liten del av alla häftiga aspekter inom Blockchain och krypto, säger Olle Falkenäng.”

Över 20 avsnitt finns tillgängliga vid detta datum och ni kan lyssna på det här: https://anchor.fm/whattheblock/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton − 8 =